La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Una delegació lleidatana viatjarà a Hefei per tractar sobre universitat i agroalimentació

Data de publicació: 12/7/2007

L'alcalde rep el cònsol general de Xina a Barcelona

L'alcalde, Àngel Ros, ha anunciat la visita prevista per a aquest any d'una delegació a Hefei, la ciutat xinesa agermanada amb Lleida, amb l'objectiu de potenciar intercanvis universitaris i en matèria d'agroalimentació. El cònsol general de Xina a Barcelona, Wang Shixiong, ha visitat l'Ajuntament de Lleida en la primera visita institucional que realitza en aquesta ciutat. El paer en cap l'ha rebut a la planta noble i, després d'una breu reunió, li ha mostrat els salons de Sessions i del Retaule. En la trobada també han estat presents el tinent d'alcalde, Josep Presseguer -regidor de Cooperació Territorial i Projecció Exterior-, i els portaveus municipals.

Wang Shixiong s'ha mostrat convençut que Lleida i Hefei tenen un gran potencial per col·laborar. En aquest sentat, el representant xinès ha manifestat que hi promourà les visites de delegacions xineses. Ros ha destacat que la meitat del projectes espanyols que es realitzen al país asiàtic són d'origen català i, part d'aquests, de Lleida.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.