La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Acord entre la Paeria i la Diputació per ubicar l'EMBA a la Caparrella

Data de publicació: 8/7/2008

El centre es traslladarà per al curs 2008-09 de forma provisional


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, han signat un protocol de col·laboració mitjançant el qual la Corporació provincial cedeix a la Paeria la utilització d’un espai al complex de la Caparrella per situar l’Escola Municipal de Belles Arts durant el curs 2008-2009.

L’acord contempla la cessió de forma gratuïta de 1.275 metres quadrats que seran ocupats de forma temporal per l’Escola Municipal de Belles Arts, que té com a objectiu la formació de professionals en l’àmbit artístic, de la imatge i del disseny.

Fins al curs 2007-2008, el centre es trobava ubicat a l’antic edifici del Roser, però la seva conversió en Parador Nacional ha obligat l’Ajuntament de Lleida a traslladar alguns dels serveis que es desenvolupen en aquest edifici, com és el cas de l’escola municipal.

Davant d’aquesta situació, la Diputació de Lleida i la Paeria han arribat a un acord de col·laboració per tal de disposar d’un espai alternatiu i provisional per acollir el centre durant el pròxim curs.

L'Escola Municipal de Belles Arts (EMBA), que passarà a dir-se Escola Municipal d'Arts Leandre Cristòfol, disposarà d’unes noves instal·lacions el curs 2009-2010 amb la rehabilitació de l'antiga església de Sant Pau al carrer de la Palma. D’altra banda, l'Ajuntament tramita el reconeixement per part de la Generalitat dels Estudis Superiors de Disseny.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.