La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Èxit de la proposta turística les Nits del Temple amb 300 participants

Data de publicació: 22/8/2015

La iniciativa, que pretén donar a conèixer el Castell de Gardeny, està organitzada per Turisme de Lleida i ha aconseguit una gran acollida per part de la ciutadaniaVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


Unes 300 persones han participat en la proposta turística les Nits del Temple, una iniciativa de Turisme de Lleida per donar a conèixer el Castell de Gardeny que ha aconseguit completar totes les places disponibles.

Turisme de Lleida ha organitzat per aquest estiu un ampli ventall d’activitats nocturnes per donar a conèixer el Castell dels Templers als lleidatans i lleidatanes i, també, els turistes. En el marc de les Nits del Temple s’han organitzat visites nocturnes a aquest monument, visites teatralitzades per conèixer la història templera, una observació d’estels i un tast gastronòmic.

Una de les novetats és l’activitat “Històries i llegendes del Castell de Gardeny”, una visita focalitzada en la història de les històries templeres.

Cal recordar que, durant el dia, el Castell de Gardeny es pot visitar de dimarts a dissabte de 10.00 a 13.30 i de 16.30 a 19.30 hores, i diumenges i festius de 10.00 a 13.30h. Si s’utilitza el bus turístic per pujar-hi, l’entrada es gratuïta i, una vegada allà, es poden visitar les diferents estàncies i el centre d’interpretació i visualitzar l’audiovisual de la història dels templers.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.