La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Reconeixements L'Ajuntament de Lleida és l'únic amb certificat de qualitat pels processos informàtics d'atenció als usuaris

L'Ajuntament de Lleida és l'únic amb certificat de qualitat pels processos informàtics d'atenció als usuaris

Data de publicació: 17/11/2006

La Paeria obté la certificació de qualitat ISO 9001:2000 atorgada per Applus

ACCÉS - Institut Municipal d'Informàtica

L'entitat de certificació de qualitat Applus ha atorgat la certificació de qualitat als processos de manteniment d'equips i atenció als usuaris de l'Ajuntament i dels seus organismes autònoms, tasques que es desenvolupen sota la responsabilitat d'ACCÉS-Institut Municipal d'Informàtica. La Paeria de Lleida és l'únic ajuntament de l'Estat que, en aquests moments, disposa de la certificació de qualitat ISO-EN-UNE 9001:2000 per a aquestes activitats.

El Centre d'Assistència a Usuaris (CAU) és la unitat d'ACCÉS-Institut Municipal d'Informàtica responsable de la coordinació i gestió del sistema de manteniment dels dispositius informàtics departamentals de la Paeria i dels seus organismes autònoms, que inclou més de 2.000 dispositius entre ordinadors, impressores i instal·lacions per a més de 600 usuaris.

El sistema de manteniment permet fer el seguiment de cada incidència, conèixer-ne l'evolució i les actuacions que s'hi han fet, així com els tècnics que hi intervenen. Alhora, disposa d'eines que permeten resoldre remotament una incidència, tot assumint el control dels ordinadors, reduint el temps de resposta i personalitzant el servei. El servei realitza una mitjana de 2.500 assistències a l'any.

Les tasques precises per a l'obtenció del certificat de qualitat s'han allargat durant uns 6 mesos, transcorreguts el quals i, un cop superada l'auditoria de l'empresa Applus, s'ha atorgat la certificació de qualitat sota la norma ISO-EN-UNE 9001. L'obtenció d'aquest certificat garanteix que els processos desenvolupats per gestionar aquest servei estan d'acord amb la normativa de referència i que permeten un seguiment i control correctes, que optimitzen el nivell de qualitat, d'atenció i d'eficiència que els usuaris poden obtenir amb la seva utilització.

Amb aquesta certificació l'Ajuntament de Lleida pal·lesa la seva eficiència interna i el nivell de qualitat de servei i atenció a tota la ciutadanía.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.