La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Reconeixements Accés obté la certificació de qualitat ISO 9001:2008

Accés obté la certificació de qualitat ISO 9001:2008

Data de publicació: 2/2/2010

El document avala el manteniment dels equips informàtics municipals i l'atenció als seus usuaris

ACCÉS - Institut Municipal d'Informàtica

L'Ajuntament de Lleida ha renovat la certificació de qualitat ISO 9001:2008 per als serveis de l'Institut Municipal d'Informàtica (IMI)-Accés. La Paeria va ser la primera administració local que va homologar i certificar els seus processos de manteniment d'equips informàtics municipals i d'atenció als seus usuaris, tasca que desenvolupa l'IMI. Ara, aquest ens ha actualitzat aquesta certificació de qualitat i l'ha adaptat a la nova versió de la norma ISO 9001:2008, auditada i atorgada per Applus.

El Centre d'Assistència a Usuaris (CAU) és la unitat de l'Institut Municipal d'Informàtica responsable de la coordinació i gestió d'aquest servei certificat de manteniment dels dispositius informàtics departamentals de la Paeria i dels seus organismes autònoms i atenció als usuaris. El servei inclou més de 2.000 dispositius entre ordinadors, impressores i instal·lacions per a més de 1.300 usuaris.

En aquesta auditoria de qualitat s'ha constatat un grau del 100% en la resolució dels problemes i un 90,6 % de reconeixement de nivell màxim de satisfacció en l'atenció dels usuaris.

La renovació d'aquest certificat garanteix que els processos desenvolupats per gestionar aquest servei estan d'acord amb la normativa de referència i que permeten un seguiment i control correctes, que optimitzen el nivell de qualitat, d'atenció i d'eficiència que els usuaris poden obtenir amb la seva utilització.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.