La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Reconeixements Premi Europeu de bona pràctica per al projecte Pista Local

Premi Europeu de bona pràctica per al projecte Pista Local

Data de publicació: 21/12/2005

Els guardons d'Administració Electrònica E-Europe awards reconeixen els millors projectes en l'administració electrònica

ACCÉS - Institut Municipal d'Informàtica

El projecte Pista Local promou la implantació de portals i serveis web a petits municipis i Sucs i Raimat són entitats pilot. Pista Local està finançat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i es desenvolupa en col·laboració de la comissió de Noves Tecnologies de la FEMP, que presideix l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.
El premi europeu d'administració electrònica E-Europe Awards reconeix els millors projectes i bones pràctiques en l'administració electrònica. Amb aquest premi es concedeix el segell de qualitat que certifica la bona pràctica en el govern electrònic.

La web de l'Ajuntament ha obtingut altres distincions de qualitat com el primer premi de qualitat IQUA i ha estat reconeguda com la 2a millor web municipal, segons la classificació del diari El País.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.