La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Reconeixements La Generalitat premia el Pla Telemàtica 2000 de l'Ajuntament de Lleida

La Generalitat premia el Pla Telemàtica 2000 de l'Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 20/9/1999

El Jurat dels premis SI-Local, que convoca el Comissionat per a la Societat de la Informació (SI) de la Generalitat de Catalunya, ha atorgat un accèssit a l’Ajuntament de Lleida en la categoria d’actuacions impulsades per ajuntaments en l’àmbit de les tecnologies de la informació en municipis de més de 5.000 habitants. La Paeria va presentar el Pla Telemàtica 2000, una iniciativa de l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), a aquest concurs.

ACCÉS - Institut Municipal d'Informàtica

L’Institut Municipal d’Informàtica desenvolupa el Pla Telemàtica 2000 amb l’objectiu de:
  • 1. Promoure un sistema educatiu obert a les noves tecnologies.
  • 2. Crear un sistema productiu que aprofiti la capacitat creativa dels ciutadans.
  • 3. Potenciar la competitivitat  i capacitat de negoci del teixit industrial i de serveis de la ciutat.
Aquests objectius s’emmarquen, en el àmbit cívic, en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i en facilitar el contacte de la institució amb els ciutadans.

L’IMI treballa per difondre les tecnologies de la informació amb el propòsit d’ajudar a assolir la Societat de la Informació, com a pas previ per a la integració dels homes i de les dones en la Societat del Coneixement.

Les actuacions del Pla Telemàtica 2000 que han estat guardonades són:
  1. 1. Aula itinerant d’Informàtica als barris
  2. 2. Museu itinerant d’Informàtica
  3. 3. Premis d’Informàtica Ciutat de Lleida
  4. 4. Carta telemàtica als Reis d’Orient
  5. 5. Informàtica a Esportmania
Els premis SI-Local volen fomentar el paper dels ajuntaments com a impulsors de l’assimilació de les tecnologies de la Informació.

El jurat dels premis va decidir el seu veredicte el passat dia 15 i, properament, celebrarà l’acte públic d’atorgament. L’accèssit de l’Ajuntament de Lleida està premiat amb la quantitat de 500.000 pessetes.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.