La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 26/4/2021

Esllavissada en un tram de muralla al Baluard de la Reina del Turó de la Seu Vella


S'ha desallotjat a les totes les persones que es trobaven passejant pel monument i s'han tallat els accessos

SEU VELLA

La muralla de la Seu Vella ha patit aquesta tarda una esllavissada en el tram situat al Baluard de la Reina, que queda per sobre de la Ronda de la Seu Vella i el carrer la Parra.

La Guàrdia Urbana ha rebut l'avís i ha avisat a la tècnica municipal de guàrdia perquè avaluï l'estat d'aquest tram de la muralla. Davant el risc de nous despreniments, s'ha ordenat desallotjar totes les persones que es trobaven en aquells moments passejant pel monument i tallar tots els accessos.

El paer en cap, Miquel Pueyo, el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, s'han personat al lloc. Demà al matí a primera hora l'equip tècnic municipal valorarà els danys per a poder procedir a la restauració.


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.