La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 28/11/2021

Visita a un grup de joves emprenedors especialitzats en ciberseguretat


El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, s’interessa pel projecte de Level4

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I EMPRENEDORIA

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha visitat l’empresa Level4, consultora IT especialitzada en Ciberseguretat, amb motiu de l’obertura de la seva botiga. Cerdà ha destacat la vitalitat i la joventut d’aquesta empresa, dedicada a treballar per empreses, tant en aportar solucions per protegir-les com a donar resposta i solucions quan aquestes han estat atacades. També treballa Servidors Cloud per portar l'entorn IT del client al cloud i Backup Cloud per poder recuperar la informació d’atac.

Cerdà, acompanyat de Jordi Guiu, Rossend Rocamora, Pau Machetti i Adrià Sánchez, va poder comprovar sobre el terreny el dinamisme d’una empresa adaptada als criteris i a les necessitats del segle XXI.

La regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida fa una tasca constant d’assessorament i seguiment d’iniciatives emprenedores i empresarials que es consoliden a la ciutat de Lleida.


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.