La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 22/3/2022

La Paeria realitza noves actuacions de neteja intensiva dins el Pla de Millora de l’Espai Públic de Lleida


Els equips municipals han netejat de manera intensiva la Plaça del Treball i la de Santa Maria Magdalena. A més, s’ha desbrossat un solar ubicat al carrer Llibertat del Secà de Sant Pere

REGIDORIA DE SEGURETAT CIUTADANA I CONVIVÈNCIA

L’Ajuntament de Lleida continua amb les actuacions de neteja intensiva dels carrers i places de la ciutat, dins les accions recollides el Pla de Millora de l’Espai Públic de Lleida.  

Així, aquests dies s’ha neteja amb hidropressió la Plaça del Treball i, també, la Plaça de Santa Maria Magdalena. A més a més s’ha desbrossat un solar municipal ubicat al carrer Llibertat, al barri del Secà de Sant Pere, que actualment acull un aparcament i un parc d’skate.  

Els equips i brigades també han procedit a la neteja d’un abocament il·legal en un solar municipal situat al carrer Josep Baró i Travé i s’ha incoat un expedient sancionador als presumptes autors de l’abocament, a partir dels indicis sobre l’autoria recollits en l’informe realitzat per la Guàrdia Urbana de Lleida.  

Cal destacar que, darrerament, la Paeria ha realitzat altres actuacions de neteja intensiva amb  amb hidropressió del carrer Comtes d’Urgell –tram entre carrer Democràcia i Príncep de Viana-, l’Avinguda del Segre –tram entre carrer del Nord i Plaça Sanahuja- i la neteja intensiva de la Plaça Orvepard de Pardinyes. A més, s’ha requerit a la propietària d’un magatzem obert i d’un solar a Llívia perquè els netegi i els tanqui en el termini d’un mes. 

Finalment, com a novetats dins el Pla de Millora de l’Espai Públic de Lleida, cal remarcar que aquesta mateixa setmana s’enviarà als grups impulsors de les zones les fitxes amb les propostes de les incidències que s’incorporaran al Pla d’Actuació per l’any 2022.


Versió de la notícia per imprimir


Compartir<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.