Sergio Talamonte Sánchez

Portaveu adjunt

 

Dades personals i professionals


Tècnic electrònic i tècnic de so.

Regidor Portaveu del Comú de Lleida des de l’any 2015 fins el mes de juny de 2019.

Conseller en el Consell Comarcal del Segrià, des de l'any 2015.

Fa molts anys que participo en la lluita al carrer, el moviment 0’7, la Xarxa per l'abolició del deute extern, les protestes ciutadanes contra la globalització, amb entitats d’inclusió social, en les protestes i entitats que evidencien com els polítics han donat l’esquena a la ciutadania. És necessari fer fora als que han convertit la política en un cau d’aprofitats.

El 15m va ser un nou impuls i un canvi de rumb. La gent de a peu hem de tenir la capacitat de decidir sense intermediaris, sense representants. Vull deixar de queixar-me i contribuir a l’empoderament de la ciutadania.

Penso que els veïns i veïnes de les nostres ciutats hem de poder decidir en què ens gastem el nostres impostos, hem de tenir tota la informació, i saber què es fa, fins a l’últim euro. El municipalisme és sens dubte la millor eina per aconseguir-ho, on la institució és més propera i des de on podem incidir amb més força.

Crec que l’acció política no pot ser un engany, ha d’estar al servei de la ciutadania, dels qui pateixen i paguen l’estafa econòmica que anomenen crisis, de qui cada dia treballa dur per tirar endavant, i de qui se la juga apostant per un futur millor.

Puc oferir el meu esforç, convicció i ganes. Em vull posar al servei, proposant solucions, però sobretot obeint als meus veïns, als meus companys. Apostant per una organització on la base tingui veu i on es superin les sigles per treballar colze a colze amb esperit de consens, ciutadanista, horitzontal i amb transparència.

 

Dades de contacte i xarxes socials


Adreça electrònica: stalamonte@paeria.cat
Telèfon: 973 700 924

Agenda   Adreça URL de l'agenda copiada, fes enganxar després on la necessitis.

 

Resum de les declaracions que consten al Registre d’Interessos de l’Ajuntament de Lleida – Mandat 2019-2023


 

Retribucions 2021


Dedicació Retribució Mensual Retribució Anual* Assistències 2020
Exclusiva 3.719,91 € 52.078,73 €

*Les retribucions anuals que apareixen en aquest quadre són el resultat de multiplicar la retribució mensual per catorze pagues.

Des del dia 1/01/2021 fins el dia 20/07/2021 és retribuït com a dedicació exclusiva a l’Ajuntament de Lleida com a 3r. Tinent d'Alcalde. A partir del dia 21/07/2021 és retribuït com a dedicació exclusiva a l’Ajuntament de Lleida com a Portaveu de Grup.