La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Page uniquement disponible en catalan

Inici Ajuntament Actes de les sessions de la Junta de Govern

Actes de les sessions de la Junta de Govern

Llistat de tots els anys amb Actes de les sessions de la Junta de Govern

De conformitat amb allò previst en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la Recomanació 1/2008 de l’Agència Catalana de Protecció de Dades, en el text de les actes no consten reproduïdes les dades de caràcter personal. Aquells que tinguin la condició d’interessats podran consultar-ne el text íntegre a la Secretaria General de la Paeria.

L'objectiu de la reproducció de les actes mitjançant aquest sistema té un caràcter eminentment informatiu. De conformitat amb les previsions del vigent Reglament d'organització i funcionament dels ens locals, la forma ordinària d'acreditació dels actes i acords municipals és mitjançant una certificació administrativa expedida per la Secretaria de la corporació o funcionari autoritzat a tal efecte.


© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.