Processos participatius en xarxaLa Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici >2on pla director de cooperació internacional de l'ajuntament de Lleida
2on pla director de cooperació internacional de l'ajuntament de Lleida
2on pla director de cooperació internacional de l'ajuntament de Lleida

 

Introducció

Des de la Regidoria de Participació, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida, hem encarregat a la Unitat de Desenvolupament i Cooperació (UDEC), de la Universitat de Lleida, els treballs que comporta el procés participatiu que ha de portar a la confecció del proper Pla Director de Cooperació i Solidaritat (PDCS).

Ells seran els responsables de planificar, organitzar, convocar i coordinar, així com de recollir les aportacions que es facin en les dues primeres fases.

Com participar?

El procés constarà de tres fases:

  • Fase de prospecció: En aquesta fase es desenvoluparà un procés participatiu de tots els agents socials que estan involucrats en temes de cooperació i solidaritat de la ciutat.
  • Fase de sistematització: Un cop s'hagi completat la fase de prospecció es sistematitzaran totes les opinions obtingudes, s'ordenaran i es confrontaran per extreure'n les tendències majoritàries.
  • Fase de negociació: Consistirà en la transacció entre les apreciacions sorgides del procés participatiu, primer entre les entitats i, després en el Consell Mixt i els responsables polítics de l' Àrea de Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.

Per nodrir el procés i que totes les entitats i persones interessades puguin tenir accés directe a totes els documents que es vagin creant, us facilitem el següent enllaç al lloc web:

propera obertura del procés participatiu del segon pla director de cooperació i solidaritat de lleida, on també us haureu de donar d'alta si voleu participar activament i rebre les informacions actualitzades.

Més informació


Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de Lleida
Contactar | Avís legal
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

paeria.cat