Processos participatius en xarxaLa Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici > Espais singulars | Panera
Espais singulars | Panera

Introducció

A la ciutat i l'horta de Lleida hi ha diferents espais amb potencialitats desaprofitades, com la plaça de l'Auditori o la plaça de la Panera, on són necessàries intervencions urbanístiques per a la seva regeneració i millora i augmentar així la qualitat de vida de les persones. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament de Lleida, a través de la Fundació del Paisatge de Lleida, ha creat el programa Espais Singulars.

Es vol aconseguir espais públics vius i útils adequats a les necessitats de la ciutadania. Per aquest motiu, la primera fase del programa consisteix en un procés participatiu en què els ciutadans poden aportar idees i propostes que es tindran en compte en el projecte de millora de la plaça.

Termini del concurs d'idees per a la reforma i millora de la plaça i l'entorn del Centre d'Art

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Fundació Paisatge de Lleida, ha publicat les bases del concurs d'idees per a l'adjudicació dels projectes d'obres de reforma i millora de l'entorn del Centre d'Art La Panera.

Els interessats en participar en aquest concurs tenen de termini fins al 22 de setembre, a les 2 del migdia, per presentar els seus projectes en la seu del Col·legi d'Arquitectes.

Més informació

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de Lleida
Contactar | Avís legal
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

paeria.cat