Processos participatius en xarxaLa Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici > Quina Rambla Ferran volem?
Quina Rambla Ferran volem?
rambla ferran

 

Introducció

L'Ajuntament de Lleida inicia aquesta setmana el procés participatiu que ha de definir el futur de la Rambla Ferran. Sota el nom "Quina Rambla Ferran volem?", el consistori lleidatà pretén copsar les opinions i les idees dels veïns i veïnes, les entitats i els comerciants del barri respecte els diferents espais de la Rambla.

El procés participatiu, que arrenca aquest dijous, s'organitza en itineraris participatius on es redescobriran els diferents espais d'interès a través d'una passejada i es debatran les oportunitats o reptes que ofereix aquest carrer tan emblemàtic de la ciutat. L'itinerari s'estructura en un circuit amb cinc parades en punts clau de la Rambla, on s'explicaran les idees que hi ha previstes per a cada espai.

Els itineraris participatius s'iniciaran a les 11h, a les 17 hores i a les 19 hores -amb una durada aproximada d'una hora i mitja- a la carpa davant l'Oficina del Pla de Barris de Portal de la Magdalena-Noguerola ubicada a la Rambla de Ferran, 9 i finalitzaran a la sala d'actes de la COELL.

Com participar?

L'Ajuntament de Lleida ha difós aquesta iniciativa amb una bustiada als veïns i veïnes de la Rambla Ferran i carrers adjacents i ha contactat amb les diferents entitats del barri. Per participar en aquesta iniciativa cal inscripció prèvia, que es pot fer a través dels següents canals:

  • Enviant un correu electrònic amb el nom i telèfon de contacte a emu@paeria.es
  • Trucant per telèfon a l'Oficina del Pla de Barris de Portal de la Magdalena-Noguerola al telèfon 973 225 428. L'horari d'atenció al públic és de 9.30 hores a 14 hores de dilluns a divendres.
  • Presencialment a l'Oficina del Pla de Barris de Portal de la Magdalena-Noguerola, situada a la Rambla Ferran, 9

Totes les persones que no puguin participar en els itineraris participatius però vulguin aportar les seves idees, podran omplir un qüestionari a la mateixa oficina del Pla de Barris Magdalena-Noguerola fins el proper 6 de juliol.

Més informació


Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de Lleida
Contactar | Avís legal
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

paeria.cat