Les tradicions religioses i espiritualsLes tradicions religioses i espiritualsLa Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici > Les tradicions > Altres > Plantejaments

Plantejaments

A continuació, es presenten breument els plantejaments d’alguns dels grups que formen part de l’Associació UNESCO de Lleida per al diàleg interreligiós. Només ho fem d’aquells que no estan agrupats en cap dels blocs descrits en altres apartats i que creiem necessari que cal fer visibles atès que també són presents en l’Assemblea Municipal de les Religions a través del grup d’UNESCO, a més de participar de la vida pública de la ciutat.

La tradició hermètica, un grup d’estudis de cultura hebrea i el grup Fraternitat Blanca Universal són els tres grups que descrivim. No ho fem tant com a grups de pràctica religiosa, ja que cap dels tres es defineix així. L’hermetisme expressa una filosofia de vida i creences espirituals singulars i significatives històricament; Tarbut perquè, com a grup d’estudis de la cultura hebrea, també treballa al voltant de la religió jueva tot i declarar la seva aconfessionalitat. I Fraternitat Blanca Universal, com a grup de recent incorporació a l’Associació que treballa en l’àmbit de l’espiritualitat.

Veure en versió PDF PDF

 
Crèdits
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

Canal Youtube de l'Ajuntament de Lleida Facebook de l'Ajuntament de Lleida Twitter de l'Ajuntament de Lleida Flickr de l'Ajuntament de Lleida