Les tradicions religioses i espiritualsLes tradicions religioses i espiritualsLa Paeria - Ajuntament de Lleida

Església Evangèlica Ebenezer

CONTACTEEsglésia Evangèlica Ebenezer

Adreça: carrer Valls d'Andorra, 75, 25005 Lleida
Telèfon: 696 693 939
Adreça electrònica: info@ebenezerlleida.com / iebenezer@telefonica.net
Espai web: http://www.ebenezerlleida.com

HORARIS

Dimecres: 19.30 h
Diumenges: 11.00 h

LA COMUNITAT

Van iniciar la seva tasca l'any 2009, i des de principis de 2010 estan ubicats al barri de Balàfia. Formen part de la Federación de Entitades Religiosas Evangélicas de España (FEREDE).

Tal com exposen a la seva web, es consideren una congregació multicultural que expressa la seva fe de forma dinàmica. La seva meta és impactar les persones que viuen a Lleida a través dels principis de l'Evangeli, independentment de la nacionalitat.

La comunitat està formada majoritàriament per persones procedents de l'Amèrica Llatina, a més de Catalunya. La llengua usada en els cultes és el castellà.

En els cultes i altres celebracions, poden aplegar al voltant de 200 persones. Va ser la primera església lleidatana que va ordenar una dona pastora.

ALTRES ACTIVITATS QUE DESENVOLUPA

Entre altres activitats, també realitzen tasques d'assistència social, cursos de català i col·laboració amb entitats (banc d'aliments).

Veure en versió PDF PDF

Crèdits
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

Canal Youtube de l'Ajuntament de Lleida Facebook de l'Ajuntament de Lleida Twitter de l'Ajuntament de Lleida Flickr de l'Ajuntament de Lleida