Les tradicions religioses i espiritualsLes tradicions religioses i espiritualsLa Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici > Les tradicions > Hinduisme > Grup Satsang de Lleida

Grup Satsang de Lleida

Grup Satsang de Lleida

CONTACTE

Espai web: http://www.ammachi.es/

HORARIS

Realitzen trobades el primer dissabte de cada mes.

LA COMUNITAT

El grup Satsang de Lleida, format per sis persones, va iniciar les seves activitats l’any 2003. Realitzen meditacions en domicilis privats. Estan vinculats a l’ashram (lloc de meditació i aprenentatge hinduista) de Piera (Barcelona), on fan cursos i altres activitats.

Satsang, paraula que prové del sànscrit (sat: veritat, i sanga: companyia). El Satsang de Lleida és un grup de persones que es troben per escoltar, parlar i assimilar la “veritat”, i està associat a una guru de l’Índia de la qual són seguidores i seguidors, coneguda amb el nom d’Amma. Amma va ser designada com una de les tres representants de la fe hinduista al Parlament de les Religions del Món, celebrat a Chicago el 1993. També ha estat premi de l’ONU a la no-violència Gandhi king, i el 2004 va participar al Parlament de les Religions del Món dins el Fòrum de les Cultures de Barcelona (www.ammachi.es).

Veure en versió PDF PDF

 
Crèdits
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

Canal Youtube de l'Ajuntament de Lleida Facebook de l'Ajuntament de Lleida Twitter de l'Ajuntament de Lleida Flickr de l'Ajuntament de Lleida