Les tradicions religioses i espiritualsLes tradicions religioses i espiritualsLa Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici > Les tradicions > Hinduisme > Missió Sant Nirankari

Missió Sant Nirankari

Missió Sant Nirankari

CONTACTE

Adreça electrònica: nihalspain@gmail.com
Espai web: http://www.nirankari.com/

EL GRUP

La Missió Sant Nirankari de Lleida existeix des de l’any 2003 i agrupa persones seguidores del guru Sant Nirankari. No es consideren una religió, sinó un moviment espiritual que trenca amb les divisions de casta, ètnia o credo.

Un dels seus objectius és la revelació de Déu (Nirankari) a totes les persones, independentment de la fe religiosa o comunitat, evitant els dogmatismes de la devoció. Proposen que la comprensió de Déu és l’objectiu de la vida humana i que aquesta es pot aconseguir a través de la bondat del seu mestre, el Satguru. Creuen que entendre Déu és el que ajuda a mantenir l’equilibri entre l’espiritualitat i el materialisme a la vida quotidiana, a més de dur la persona a la fraternitat de la humanitat que porta a la convivència pacífica.

Creuen que la meditació és la forma per sentir l’existència de Déu, arreu i a cada moment. També plantegen la importància d’estar en companyia d’altres persones “il·luminades” (satsang) i servir la humanitat de forma desinteressada.

Veure en versió PDF PDF

 
Crèdits
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

Canal Youtube de l'Ajuntament de Lleida Facebook de l'Ajuntament de Lleida Twitter de l'Ajuntament de Lleida Flickr de l'Ajuntament de Lleida