Portal de transparčncia de l'Ajuntament de Lleida

Informació de transparčncia de l’Ajuntament de Lleida

Portal de Govern obert i transparčncia Ajuntament de Lleida - Consorci Administració Oberta de Catalunya

Tota informació de transparčncia de l’Ajuntament de Lleida segons Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparčncia, accés a la informació pública i bon govern la pot trobar recopilada al Portal de Govern obert i transparčncia Ajuntament de Lleida - Consorci Administració Oberta de Catalunya així com la dels seus ENS dependents.Notícies de transparčncia de l’Ajuntament de Lleida

foto de l'entrega del guardó

Guardó per al web de Pressupostos Oberts de la Paeria com a exemple de bones prŕctiques en transparčncia

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya ha reconegut aquest projecte de la regidoria de Govern Obert amb un accčssit en la categoria de Transparčncia, bon govern, avaluació i qualitat dels premis Alfons Ortuńo, que s’han lliurat avui en un acte celebrat a Barcelona


imatge sobre contractació

La Comissió de la Transparčncia encomanarŕ un dictamen jurídic per analitzar contractacions de la Paeria

1,8 milions d’estalvi grŕcies a l’ús de programes de gestió digital d’AOC


foto edifici Paeria

Sessió extraordinŕria de la Comissió de la Transparčncia

Inicia el treball per a l’elaboració d'un Codi Čtic per a cŕrrecs electes i personal directiu i eventual de la Paeria


La Comissió Especial per la Transparčncia farŕ el seguiment de les concessions dels serveis municipals

La Comissió Especial per la Transparčncia farŕ el seguiment de les concessions dels serveis municipals

A través de comissions específiques de cada ŕrea, que s’iniciaran al desembre i on es convidaran els comitčs d’empresa a participar-hi

Es farŕ seguiment del servei de neteja viŕria i recollida de residus, del transport urbŕ de viatgers, de l’abastament d’aigua i sanejament, i de l’aparcament regulat de vehicles i dipňsit municipal


La Paeria, referent en transparčncia i en impulsar eines de participació

La Paeria, referent en transparčncia i en impulsar eines de participació

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha compartit amb el conseller Bernat Solé el treball que s’ha fet a l’ajuntament amb el web de transparčncia, la posada en marxa de la Bústia Čtica o la constitució dels Consells de Zona. El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparčncia ha destacat les aportacions de Paeria per enfortir les eines democrŕtiques.


La rŕpida digitalització de la Paeria ha facilitat l’adaptació al context de crisi per la Covid-19

La rŕpida digitalització de la Paeria ha facilitat l’adaptació al context de crisi per la Covid-19

En aquest període s’ha avançat en eines i gestions digitals, que ha desenvolupat la Regidoria de Govern Obert i Qualitat Democrŕtica i Institucional, tant en el funcionament intern com en la relació amb la ciutadania.

L’increment exponencial del trŕfic online ha comportat implementar més mesures de seguretat, així com actualitzar la informació, sobre les actuacions entorn a l’evolució de la Covid i pel que fa a Transparčncia.


L’Ajuntament de Lleida posa en marxa la seva Bústia Čtica i de Bon Govern

L’Ajuntament de Lleida posa en marxa la seva Bústia Čtica i de Bon Govern

Admetrŕ denúncies i comunicacions, incloses les anňnimes, sobre qualsevol acció o omissió contrŕria als principis de bon govern o a l’ordenament jurídic.

La gestionarŕ l’Oficina de la Sindicatura de Greuges i comptarŕ amb unes normes reguladores prňpies, que es crearan prňximament.

Aquesta serŕ una de les eines per recollir possibles denúncies relatives a l’Aula de Teatre, garantint poder-ho fer de manera anňnima.


L’Ajuntament de Lleida, capdavanter en transparčncia

L’Ajuntament de Lleida, capdavanter en transparčncia

És la segona capital de província catalana amb l’índex més alt de qualitat i accessibilitat a la informació pública, després de Barcelona, en el rŕnquing Infoparticipa que elabora anualment la UAB.

La Paeria referma el seu compromís amb la transparčncia i les bones prŕctiques de comunicació pública per sisč any consecutiu.

La tinent d’alcalde Jordina Freixanet indica que en el conjunt de les administracions públiques encara “tenim molta feina per fer, perquč la informació sigui més fŕcil de localitzar, més senzilla d’entendre, se’n puguin explotar les dades des de múltiples formats i sigui interoperable”.


La Paeria posa en marxa el web Pressupostos Oberts

La Paeria posa en marxa el web Pressupostos Oberts

La gestió del pressupost municipal des del 2017 i més de 60.000 factures tramitades els darrers tres anys, en un nou web més usable i que permet treballar les dades.


Noves passes per avançar cap a la transparčncia municipal

Noves passes per avançar cap a la transparència municipal

Entre altres, la Comissió Especial ha informat sobre el web de Pressupostos Oberts, que es presenta demà, i s’ha aprovat la modificació del registre de regals.

Contacta Pl. Paeria, 1
25007
Lleida (Spain)
Servei d'informació Telčfon 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telčfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Infoparticip@

Avís legal
Xarxes socials

 

logo red