Aplicacions realitzades

Inici > Aplicacions realitzades

En aquest apartat s’incorporen les diferents aplicacions i serveis que s’han creat a partir de les dades d’aquest portal, tant les que desenvolupin particulars i empreses com les desenvolupades per La Paeria.

Si vols incorporar la teva aplicació o servei basat en alguna de les Dades obertes de Lleida, omple el següent formulari i l’incorporarem en aquesta llista.

Moovit

L'aplicació Moovit et permet planificar els teus desplaçaments amb autobús, amb informació d'arribades a temps real, horaris actualitzats, mapes, etc.
Autor: Moovit.

Veure aplicació per a l'Android
Veure aplicació per a l'iPhone

LleidaOnSport

Aplicació d'Android dels esports de Lleida.
Autor: Josep Mª Vallverdú i Queralt

Veure aplicació

Directori de Lleida

Cercador d’adreces i telèfons de contacte de serveis, oficines, equipaments, museus i llocs d'interès de la ciutat de Lleida

Veure aplicació

Lleida.mobi

Portal per a dispositius mòbils de l'Ajuntament de Lleida que ofereix la informació més actual i els serveis al teu abast.

Veure aplicació

El millor camí per anar a l'escola

El Col·legi Episcopal de Lleida ofereix un servei nou als seus alumnes, per al qual ha necessitat utilitzar les Dades obertes de Lleida. La seva iniciativa consisteix en aconseguir que els trajectes dels alumnes siguin el més segurs possibles, per a la qual cosa han planificat diversos “camins segurs escolars” basats en la informació cartogràfica proporcionada a través de les Dades obertes de Lleida.

Plànols

Plànol de Lleida - Geoportal SIG - Sistemes d'Informació Geogràfica


Accés al plànol de la ciutat de Lleida i d'altres plànols temàtics: oferta educativa, Compra a Lleida, establiments alimentaris amb número de registre sanitari, mobilitat, desfibril·ladors, punts de recàrrega de vehicles, semàfors foto-vermells i radars, inventari de camins municipals, mapes de capacitat i qualitat acústica, soroll, contaminació lumínica, cementiri municipal, arqueologia i tradicions religioses i espirituals, etc.
Veure aplicació
El més descarregat

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2007-2013, Eix 1, i en un 25% pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Aquest projecte no ha suposat cap despesa pressupostària ni ha estat externalitzat per part de l'Ajuntament de Lleida.
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional
Generalitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions Institucionals
Diputació de Lleida
Assessorament a l'usuari
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

paeria.cat