Processos participatius en xarxaLa Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici > Elaboració de l'Ordenança del Paisatge de Lleida
Elaboració de l'Ordenança del Paisatge de Lleida

Introducció

L'Ordenança del paisatge és un instrument normatiu que ha començat a redactar l'Ajuntament de Lleida i que pretén regular el conjunt d'intervencions sobre els elements que afecten el paisatge del municipi.

El moment inicial en el que es troba el procés d'elaboració de la nova Ordenança requereix d'una reflexió profunda sobre el seu contingut, l'abast i les determinacions. Per aquesta raó, la Paeria va organitzar tres tallers d'idees oberts als agents del territori.

Objectius

Els objectius dels tallers eren els següents:

  • Contrastar i, sobretot, plantejar entre tots els diferents sectors implicats, els continguts de l'Ordenança del Paisatge de Lleida, amb l'objectiu de disposar de pautes i idees que es puguin tenir en consideració per a la seva redacció final.
  • Donar veu a agents professionals, econòmics i socials del nostre territori per tal de recollir les seves aportacions sobre com concretar l'abast i el contingut de l'Ordenança del Paisatge.

Més informació


Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de Lleida
Contactar | Avís legal
© Ajuntament de Lleida | Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida

paeria.cat