<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/10a-edicio-lo-microfest-lleida>>.

10a edició Lo Microfest Lleida

Data d'inici

Què?
Teatre Cultura
Quan?
20/04/2024 des de 12:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Carrer Ballester, 13, Lleida
Nom de contacte
La Saleta
Correu electrònic
Organitzador
La Saleta i Lo Microfest
Preu

Preu 3 espectacles: 10 €  Preu 1 espectacle: 5 €

Afegiu l'esdeveniment al calendari

Festival de microteatre que comptarà amb la participació de les peces teatrals:

MICROS de La Confiança
•⁠ ⁠La Rosalia té quaranta anys, una feina precària, un pis petit i un lloguer molt car. El Norbert té vint-i-pocs anys, reparteix pizzes i busca habitació. D’entrada la cosa no flueix, però a poc a poc aniran intimant fins que la situació els portarà, sobretot a ella, a un lloc de no retorn. Qui és el Norbert?

PERDRE EL TEMPS de WeColorMusic
•⁠ ⁠T’has plantejat mai quant temps perds a la teva vida? Creus que inverteixes bé el temps? Quantes vegades has pensat que al teu dia li falten hores? Una comèdia musical que ens permetrà reflexionar sobre el temps. No perdis el temps i vine a riure amb nosaltres.

L’EVEREST de La Bestia Productora
•⁠ ⁠Júlia i Pau són una parella que s’enfronten a l’aventura més èpica: la maternitat. Als lavabos viuran alguns dels moments més importants d’aquest viatge en què fregaran amb la punta dels dits la felicitat més absoluta, però també s’enfonsaran en el tràngol més fosc de la seva vida. Reviurem moments desordenats de la seva història. Records que són eufòria. També records de pur dolor. Ells transiten per aquest caos buscant la superfície. Què passa quan l’origen de la vida és, alhora, també el final?