Projectes estratègics

Aquí trobaràs els documents que tracen l’estratègia de l’acció municipal per a diferents àmbits i que s’han elaborat amb la intervenció d’altres agents i sectors de la ciutat.

Els projectes estratègics que et presentem en aquest apartat són els fons Next Generation, el Pla d’Actuació Municipal (PAM), el fòrum participatiu de l’Àgora de Lleida, la Mesa Transversal per a la recuperació de la ciutat –impulsada arran de la recent pandèmia-, el Pacte Social de Lleida –amb la participació dels sindicats majoritaris-.

 • Next Generation

  Els fons Next Generation són una oportunitat que cal aprofitar per enfortir-nos i les diferents Regidories estan amatents a les convocatòries que es publiquen per identificar projectes als quals optar i aportin al creixement de la ciutat.

 • PAM – Pla d'Acció Municipal

  El Programa d'Actuació Municipal (PAM) és l'instrument estratègic i de planificació política del Govern de la Paeria per al present mandat.

 • Pla de millora de l'espai públic - Pla operatiu 2023

  El Pla de Millora de l’Espai Públic és un programa d’actuacions de millora en els àmbits de la neteja dels espais públics i de l’estat de manteniment de les zones enjardinades de la nostra ciutat, per als anys 2022 i 2023.

 • Àgora Lleida

  La Paeria impulsa aquest fòrum de debat ciutadà que ha estat reconegut com a referent d’innovació pública. El vols conèixer?

 • Pacte Social per Lleida

  El Pacte social és un òrgan de col·laboració entre la Paeria i els sindicats CCOO i UGT amb l’objectiu d’acordar i implementar millores socials a Lleida.