Actualitat

Informació actualitzada al minut sobre els temes d’interès de Lleida. Notícies de l’administració municipal, avisos, publicacions, butlletins, xarxes socials, agenda...

L’Ajuntament de Lleida està adherit al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública que, entre altres punts, remarca l’obligació de les corporacions locals a informar d’una manera veraç, plural i transparent. A més, hem de fomentar el debat públic per a la participació democràtica.

Ho fem a través dels canals que et presentem en aquesta secció, on trobaràs els nostres comunicats de premsa, agendes, l’accés a la revista municipal La Paeria. Així mateix, et convidem a seguir-nos a Facebook, a Twitter, Flickr i a Instagram i a subscriure’t als nostres canals de Telegram i Youtube.    

Publicacions

Consulta en línia les publicacions oficials de diferents institucions.

Butlletins

Vols rebre informació personalitzada al teu correu o per SMS? Aquí tens la llista dels butlletins i serveis d’avisos especialitzats que elabora la Paeria.

Directori de xarxes socials

Vols formar part de la nostra comunitat virtual? T’animem seguir els comptes de la Paeria en les diferents xarxes socials per tenir informació al minut, participar i interactuar amb nosaltres. En aquest directori trobaràs totes les nostres adreces, en primer lloc, la genèrica de la institució i, també, els altres comptes especialitzats.