<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/concert-201cun-passeig-per-europa201d-amb-armengou-macia-duo-al-cafe-del-teatre>>.

Concert “Un passeig per Europa” amb Armengou & Macià Duo al Cafè del Teatre

Concert per celebrar el Dia d’Europa, 9 de maig, consistent en un repertori de cançons europees, a càrrec d’Armengou & Macià Duo.

Data d'inici

Concert per celebrar el Dia d’Europa, 9 de maig, consistent en un repertori de cançons europees, a càrrec d’Armengou & Macià Duo.

Què?
Música Ciutadania Cultura Tots els públics
Quan?
09/05/2024 de 21:00 a 22:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
CAFÈ DEL TEATRE, c/ Roca Labrador, 2 bis, 25003 Lleida
Organitzador
Europe Direct Lleida, Ajuntament de Lleida
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Concert per celebrar el Dia d’Europa, 9 de maig, consistent en un repertori de cançons europees amb estil jazz, a càrrec d’Armengou & Macià Duo (Alba Armengou i Ramon Macià)

Organitzat per l'Europe Direct de l'Ajuntament de Lleida.

Obert a tots els públics. Entrada gratuïta.

El Dia d'Europa, el 9 de maig, celebra la pau i la unitat del continent europeu. Aquesta data coincideix amb l’aniversari de la Declaració Schuman, del 9 de maig de 1950, considerada l’inici de l’actual Unió Europea. Aquell dia, Robert Schuman (ministre francès d'Afers Estrangers) va pronunciar la declaració en què proposava la creació d’una Comunitat Europea del Carbó i de l’Acer (CECA). La CECA va ser la primera d’una sèrie d’institucions supranacionals que es convertirien en el que avui és la Unió Europea.