<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/concert-abel-boquera-nuria-semis-i-genis-bages>>.

Concert Abel Boquera, Núria Semis i Genís Bagés

Data d'inici

Què?
Música Cultura
Quan?
19/04/2024 des de 22:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
ORFEÓ LLEIDATÀ
Nom de contacte
Orfeó Lleidatà
Correu electrònic
Organitzador
Orfeó Lleidatà
Preu

Anticipada: 6 € Taquilla: 8 €

 

Afegiu l'esdeveniment al calendari

Abel Boquera (Vilanova i la Geltrú, 1974) és un organista, pianista i productor establert a Barcelona, amb una presència destacada en l’escena musical de la ciutat. La seva influència s’estén a través de diversos gèneres com el soul, el blues, el jazz i el funk.


Ha acompanyat al llarg dels anys destacats guitarristes com Dave Mitchell (Jack McDuff), Dave Wilkinson, Andreu Zaragoza, Albert Vila i Gustav Lundgren, entre altres. Ha compartit escenari i col·laborat amb reconeguts artistes internacionals com Seamus Blake, Prince Philip Mitchell, Ray Gelato i Benjamin Hermann.
Membre de diverses formacions, incloent-hi Bender vs Flexo, Mothergroove, Empty Pockets Jam Band o The Flytones amb els que han acompanyat a la cantant irlandesa Sinead Savage.
Juntament amb el guitarrista Dave Wilkinson i el bateria Caspar St.Charles (The Shu Shu’s) han establert una sòlida connexió amb la cantant de soul nord-americana Gisele Jackson (ex Ray Charles), amb la que actuen regularment a diversos festivals nacionals e internacionals i amb la que acaben d’enregistrar el seu primer disc d’estudi (Playtime! 2023).


Participa en diversos projectes com el quartet de la saxofonista austríaca Muriel Grossmann, amb qui ha enregistrat l’àlbum “Devotion 2023”, també és membre de Scaramanga (rhythm & blues), amb els qui acaba de llançar el seu segon àlbum “Esbirro”. A més, recentment ha iniciat projectes amb saxofonistes destacats com Gorka Benítez, Ramón Cardo, Victor De Diego i Lluc Casares.

Núria Semis

Inicia els seus estudis a l’Escola de Música de Torrefarrera, la qual és gestionada per l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà, centre al qual posteriorment estudia i comença a rebre classes de cant.

Recentment, ha entrat al CSMIB (Conservatori Superior de Música de les Illes Balears) en l’especialitat de veu jazz, on es forma amb professors com Catalina Moll o Pep Garau.

Genís Bagés

Baterista i artista sonor amb una llarga trajectòria dins el panorama nacional i internacional. Ha compartit escenari amb músics com Marco Mezquida, David Mengual, David Soler o Arecio Smith.

Després d’obtenir el títol superior de jazz a l’ESMUC i realitzant un any d’estudi al Vienna Konservatorium (Àustria) es trasllada a Berlín on durant dos anys forma part activa de l’escena musical de la ciutat. Actualment, viu a cavall entre Lleida i Barcelona formant part de diferents projectes dins el camp del rock, el jazz i la lliure improvisació.