<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/diada-de-sant-jordi-2024-escenari-de-la-rambla-de-ferran>>.

DIADA DE SANT JORDI 2024 - Escenari de la Rambla de Ferran

Data d'inici

Què?
Música Sant Jordi
Quan?
23/04/2024 de 11:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Rambla de Ferran
Organitzador
Ajuntament de Lleida
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Actuacions grups joves Bucs d’assaig Lleida

11h  a 11.45h- Actuació de KIID G

KIID G és el projecte musical del jove artista lleidatà Teo, guanyador del projecte d'acompanyament Buc Lab 2024.Destaca per la seva capacitat d'explorar la música urbana fusionant estils com el rap i el trap, sempre amb un toc personal melancòlic inconfusible.

12ha 12.45h- Actuació d’ ELLA GRUPO

ELLA és un grup format el 2021 amb sis membres, que es mouen entre el pop dur i el rock suau. Fins a la data, han publicat 4 temes i estan a punt de presentar el segon avançament, ERES TÚ, del seu proper disc, previst per a finals d’abril.

 

13ha 13.45h - Actuació d’ UGURABI

UGURABI és el projecte musical en solitari del jove músic lleidatà Octavi Rodríguez (Ex-Line 4),guanyador del projecte d'acompanyament Buc Lab 2024.L’Octavi compon tant la música com les lletres de les seves cançons, i ofereix un estil refrescant de pop rock alternatiu en català.

 

17h - Concert ARES GRATAL DUO

La compositora lleidatana Ares Gratal, acompanyada del guitarrista xilè Pablo Arroyo, ens ofereix cançons del seu primer disc, Impronunciable (2021), i un tastet del que serà el seu segon treball,El dia en què vam tornar a ballar, previst per al maig.

L’Ares musica  textos propis i altres de prestats, com els del seu avi, Ramon Martínez, o els de  la poeta lleidatana Gemma Casamajó. La seva música beu de la cançó d'autor, de les tradicionals catalanes i fa incursions en la rumba catalana, juga amb ritmes llatinoamericans i  també aposta per la improvisació instrumental. Enguany sonarà la rumba "Sant Jordi a casa", acabada d’estrenar, com un homenatge a la diada del llibre a la seva Lleida natal.

 

 

19 h 

Ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega 

Tradicional ballada amb motiu de Sant Jordi. La Cobla Tàrrega ens oferirà un variat repertori amb sardanes d’ahir i d’avui.  

  • Si voleu consultar el programa de Sant Jordi, cliqueu aquí