<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/dialeg-debat-que-demana-la-joventut-a-la-unio-europea>>.

Diàleg-debat " Què demana la joventut a la Unió Europea?"

Tercer diàleg del cicle "Tardes Europees" organitzat per l’Europe Direct Lleida de l'Ajuntament de Lleida, dimarts 28 de maig a les 19.30h a ScreenBox Lleida.

Data d'inici

Tercer diàleg del cicle "Tardes Europees" organitzat per l’Europe Direct Lleida de l'Ajuntament de Lleida, dimarts 28 de maig a les 19.30h a ScreenBox Lleida.

Què?
Ciutadania Jornades Joves Xerrades i Conferències taula rodona
Quan?
28/05/2024 de 19:30 a 20:30 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
ScreenBox Lleida (C/ Pi i Margall, 26)
Preu
Gratuït
Inscripció
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Diàleg "Què demana la joventut a la Unió Europea?”, dimarts 28 de maig, amb la participació de Laura Rahola, responsable de Comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Tercer diàleg del cicle "Tardes Europees" organitzat per l’Europe Direct Lleida de l'Ajuntament de Lleida, que vol esdevenir un espai de reflexió i debat sobre Europa, on compartir opinions i coneixements amb persones expertes o representants d’institucions europees a Catalunya.

En aquest debat, un grup de joves i el públic assistent podrà conversar amb la responsable de comunicació Representació de la Comissió Europea a Barcelona per conèixer les polítiques i iniciatives europees en matèria de joventut i traslladar-li idees i preocupacions entorn les oportunitats laborals, la formació, l’economia, polítiques ambientals, l’habitatge, entre altres.

Els conductors de l'acte seran: Alba Garcia i Enric Ormo, estudiants de la Universitat de Lleida, i Alba Ocaña, secretària d’Equipo Europa Catalunya.

Dia i lloc: 28 de maig, 19.30h a ScreenBox Lleida (C/ Pi i Margall, 26)

Entrada gratuïta, es recomana inscripció previa al formulari (https://forms.gle/rN4JW5UiTKfxDFwb9) o per email a europedirectlleida@paeria.cat