<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/marvel-vs-dc-in-concert-franz-schubert-filharmonia>>.

MARVEL VS DC IN CONCERT Franz Schubert Filharmonia

Benvinguts a la batalla musical dels superherois i superheroïnes!

Data d'inici

Benvinguts a la batalla musical dels superherois i superheroïnes!

Què?
Cultura Família LaTemporada Música Tots els públics
Quan?
03/06/2023 de 20:00 a 22:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Auditori Municipal Enric Granados - Ajuntament de Lleida, Pl. de Josep Prenafeta s/n, 25004 - Lleida
Nom de contacte
Auditori Municipal Enric Granados
Correu electrònic
Telèfon de contacte
+34973700639
Organitzador
Auditori Municipal Enric Granados
Preu

General: 30€ /Amic/ga de LaTemporada: 9€

Venda d'entrades
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Franz Schubert Filharmonia
Gerard Pastor, director

 

NOTES AL PROGRAMA

Benvinguts a la batalla musical dels superherois! Ja sabem que la seva feina és lluitar contra els superdolents, però avui farem que la batalla se centri en la música: les bandes sonores dels herois de Marvel contra les bandes sonores dels herois de l’univers DC. En un costat, encapçalant l’equip, Spiderman, la Capitana Marvel i The Avengers. A l’altre, un grup liderat per Wonder Woman, Batman i Superman. Que soni la música!
Les factories Disney i Warner fa dècades que lluiten per produir les millors pel·lícules de superherois i, naturalment, aposten fort per una música que estigui a l’altura. El primer gran superheroi cinematogràfic modern va ser Superman i es va presentar acompanyat d’una banda sonora espectacular signada pel gran John Williams. Després van anar apareixent Batman (amb música de Danny Elfman), el Capità Amèrica (amb partitura d’Alan Silvestri), Wonder Woman (amb música de l’oscaritzat Hans Zimmer) o la Capitana Marvel (amb banda sonora de la compositora Pinar Toprak).

Entre Marvel i DC han produït més de cinquanta pel·lícules de superherois amb una supermúsica que entra en batalla a l’Auditori Enric Granados. Qui guanyarà l’embat? Segur que tots nosaltres!

 

Programa

Spiderman, Batman, Wonder Woman, Superman, Hulk, Captain America…