<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/presentacio-del-llibre-la-vida-feliz-de-mis-jovenes-ricos>>.

Presentació del llibre- La vida feliz de mis jóvenes ricos

Data d'inici

Què?
Llibres i literatura Cultura
Quan?
15/05/2024 des de 19:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Carrer Vallcalent, 65, Lleida
Nom de contacte
La Fatal
Correu electrònic
Organitzador
La Fatal
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Luis Antonio de Villena conversarà amb Lorenzo Plana sobre el seu darrer llibre La vida feliz de mis jóvenes ricos (editorial Milenio).

La vida feliz de mis jóvenes ricos és una novel·la breu sobre l’esplendor i la caiguda de la joventut, inevitable oda i inevitable elegia que es donen la mà. Joves dels primers setanta, estudiosos, promiscus, sense aparents problemes, però plens de l’angoixa i els excessos de la mateixa felicitat, que besa, menja la boca i fuig per una sendera fosca. Gombrowicz va dir de la joventut que era “l’única fase acceptable de la vida humana”. El diví tresor que cau tan fàcilment per l’abisme dels excessos, sí, però més encara cau per la cruel enemistat del Temps. El que fuig i res deixa perquè el déu jove passa sense voler el seu ceptre a un altre. Realisme i lirisme. La prosa amb sons de vers i el món amb aromes de sexe lliure i sense etiquetes, mentre la llum es torna al negre sol de la melangia. Una novel·la apassionada i apassionant.