<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/taller-som-com-som-celebrem-ho-en-familia>>.

Taller- Som com som. Celebrem-ho en família!

Data d'inici

Què?
Tallers i cursos Art Cultura
Quan?
19/05/2024 des de 11:30 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Centre d'art La Panera
Nom de contacte
Centre d'Art La Panera
Correu electrònic
Organitzador
Centre d'Art La Panera
Preu
Gratuït
Inscripció
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari

L’Espai miniPanera ofereix una nova proposta familiar artística, participativa i educativa, associada a «GOULA. Projecte d’Art, Joc i Memòria».

«GOULA. Projecte d’Art, Joc i Memòria» neix de l’accés casual a una reserva de l’excedent de peces i elements produïts per la coneguda empresa de joguines de fusta Goula (Vic, 1942-1996), que va impulsar, de manera progressiva, un projecte artístic de més de deu anys amb propostes que incloïen aspectes com el joc, la reflexió, la xarxa, l’intercanvi, la col·laboració i la participació, per establir diferents mirades a partir d’un llegat fabril i social comú. Més tard, aquest mateix projecte va propiciar, de manera simultània, la tesi doctoral Goula. Art, joc i memòria. D’una aventura industrial a una experiència artística, de Montsita Rierola, que posa en relació la recerca històrica del cas de la indústria Goula amb la pràctica de l’art, el joc i l’educació.

 

A partir de les peces artístiques Gènere i Cromatina coneixerem què entenen els infants per la paraula gènere. Al taller per infants i famílies, a través dels seus dibuixos fets amb segells, veurem com projecten la seva mirada sobre la diversitat dels cossos i les seves identitats. Al final, les produccions resultants formaran part de la instal·lació artística del mateix espai.