L'alcalde saluda els treballadors de la brigada que estan renovant els bancs a Doctora Castells.

El programa Barri a Barri, a Cappont aquesta setmana i la vinent

A més del reforç de les tasques de neteja i manteniment, també s’estan renovant 18 bancs a la rambla Doctora Castells

A més del reforç de les tasques de neteja i manteniment, també s’estan renovant 18 bancs a la rambla Doctora Castells

El programa de neteja i manteniment intensiu Barri a Barri està treballant aquesta setmana i la vinent al barri de Cappont. L’alcalde Fèlix Larrosa i el regidor de barri, Jackson Quiñónez, han visitat aquest matí els treballs, que serveixen per a reforçar l’actuació ordinària del dia a dia i millorar l’estat de l’espai públic i que van a càrrec de personal de les brigades municipals i de les empreses concessionàries dels diferents serveis municipals.

Aquesta setmana s’actua, concretament, en el sector delimitat per l’avinguda de les Garrigues, l’avinguda Barcelona i Jaume II.

Entre les feines que s’hi aborden hi ha la instal·lació de 18 nous bancs a la rambla Doctora Castells i el repintat dels bancs de la plaça 1 d’octubre. També s’aborda l’esbrossada de diferents espais verds i parterres, com a les places Zoe Rosinach i Sant Joan de Mata, l’avinguda Doctora Castells i els carrers Bruc, Pere de Cabrera, Mequinensa, Riu Ebre, a l’estacionament de vehicles al costat del camp de futbol i es fa una neteja a fons del bosc urbà del carrer Esperança González.

A més es faran tasques d’escombrada i neteja amb aigua a pressió de voreres i carrers, illes de contenidors i mobiliari urbà; retirada de residus voluminosos; neteja i retirada d’adhesius de fanals i semàfors; neteja i repintat d’armaris de connexions; repintat de fons; i neteja i repàs d’embornals i col·lectors

Les tasques s’allargaran fins divendres en aquesta part del barri i la setmana vinent es durà a terme la segona meitat, el sector situat l’avinguda de les Garrigues, els Camps Elisis, el canal de Seròs i la via del tren. L’última setmana del mes de juny, el Barri a Barri es desplaçarà al Secà de Sant Pere.