Més de 800 persones han visitat l'exposició "Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya" del 24 d'abril al 15 de maig, a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Lleida..

Més de 800 persones visiten l’exposició “Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya”

Ha estat ubicada des del 24 d'abril fins ahir diumenge a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Lleida

Ha estat ubicada des del 24 d'abril fins ahir diumenge a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Lleida

L’exposició “Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya” ha estat visitada per 812 persones durant el mes que ha estat ubicada a la sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Lleida, a l’avinguda de Blondel, 40. Aquesta és la primera gran exposició dedicada totalment a la trajectòria i al moment actual de la indústria del videojoc al territori català, que és itinerant i que fins ahir diumenge es podia visitar a Lleida. L’objectiu és apropar a tots els públics el procés de creació que hi ha darrere d’un videojoc, donar a conèixer els perfils professionals que hi participen i celebrar les grans produccions d’èxit internacional fetes pels estudis catalans.

L’exposició posa en valor els satèl·lits que giren al voltant de l’univers videojoc: l’entreteniment, però també la creació artística, l’economia i les finances, els estudis universitaris i els cicles formatius, la indústria, la tecnologia i tants altres aspectes socioculturals que en fan un entorn extremadament engrescador i important per al país.

Nova Pantalla convida a submergir-se en aquest món a través d’instal·lacions immersives, continguts interactius i jocs. L’exposició té un clar caràcter divulgatiu i lúdic amb la finalitat d’arribar tant a aficionats com a totes aquelles persones que mai s’han acostat al mitjà interactiu.

Els comissaris de l’exposició i autors del llibre són Joan B. Galí, Marc Angrill i Albert Garcia, periodistes especialitzats en videojocs i comunicació cultural.

L'exposició s'ha pogut veure a Lleida des del 24 d’abril i fins ahir diumenge. Organitzada per la Direcció General d’Innovació i Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria de Cultura, ha comptat amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) de la Diputació de Lleida.

Més informació sobre “Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya”