La Regidora de Persones grans, Salut i Consum, Anna Miranda, amb la direcció de l'IRBLleida: la gerent, Eva López, el director, Diego Arango, i el sotsdirector, Joan Sayós.

Visita a l’IRB Lleida

La Paeria estudiarà vies de col·laboració amb el centre

La Paeria estudiarà vies de col·laboració amb el centre

La Regidora de Persones grans, Salut i Consum de l’Ajuntament de Lleida, Anna Miranda Torres, ha visitat aquest matí l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. La regidora s’ha reunit amb la direcció de l’IRBLleida per trobar sinergies entre les dues institucions i també ha visitat les seves instal·lacions, com el Biobanc.

Miranda ha felicitat els responsables de l’IRB per la tasca que realitzen i pel grau de reconeixement assolit en l’àmbit científic: “L’IRB Lleida és un referent, és un dels set centres distingits a tot l’estat per l’Institut Carlos III i tant el nombre d’investigadors, 485, com els assaigs clínics actius, 162, són una petita mostra de la gran feina que realitzen, que té un impacte importantíssim en els avenços per millorar la salut de les persones". Anna Miranda, que ha mantingut una reunió amb la gerent de l'IRBLleida, Eva López Truco, el director de l'IRBLleida, Diego Arango del Corro, i el sotsdirector de l'IRBLleida, Joan Sayós Ortega, s’ha posat a disposició del centre per establir vies de col·laboració i contribuir a fer visible la tasca que realitzen.

Amb motiu de la visita de la responsable de Persones Grans, Salut i Consum, els directius de l’IRB han compartit les dades més destacades de la memòria del 2023, com la producció científica (88), els projectes competitius nous (35), els estudis observacionals actius (75), i els assaigs clínics actius (162). A més, també han exposat els premis de recerca (7) que ha guanyat el centre l’any anterior i el nombre d’empreses i entitats col·laboradores de la demarcació (193).