Visita al CEM Trèvol Lleida.

Visita al CEM Trèvol Lleida

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha destacat els programes municipals d’esport i salut que es fan en aquestes instal·lacions, que es gestionen a través d’una concessió.

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha destacat els programes municipals d’esport i salut que es fan en aquestes instal·lacions, que es gestionen a través d’una concessió.

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha visitat aquest dimecres les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Trèvol Lleida, ubicat al barri de Pardinyes. L’equipament fomenta l’activitat física i els hàbits saludables i ofereix diversos servies i activitats per a la pràctica de l’exercici físic i per la benestar integral. L’alcalde ha destacat els programes municipals que s’hi fan a través de l’àrea d’Esports. Entre altres, activitats desenvolupa escoles municipals específiques, com natació/perfeccionament o triatló/natació, o l’Aquagym del programa Esport i Salut.

El gimnàs municipal, inaugurat el 2010, es gestiona a través d’una concessió. La directora del Trèvol, Maria Campos, ha explicat que l’equipament compta amb uns 3.500 socis i que s’ha digitalitzat el recinte, aplicant la tecnològica a l’espai, fet que permet controlar l’accés/la sortida, les màquines, l’ús de les sales, etc. Arran de la pandèmia, les instal·lacions van haver d’adaptar-se a les necessitats del moment, interiors i exteriors, i actualment, també està remodelant la zona del solàrium. Entre altres, les instal·lacions compten amb piscina i zona spa, sala de fitness, tres àrees d’activitats dirigides, quatre pistes de pàdel exteriors, servei d’entrenament personal, nutrició, etc.