Ciutat

Vols fer una escapada turística a la ciutat? Quines són les seves principals xifres? Necessites un plànol temàtic? Vols conèixer els tresors del nostre Arxiu? Aquestes i altres qüestions les responem en aquest apartat que dediquem a les dades generals de Lleida.

Lleida, amb 140.080 habitants, és la sisena ciutat més poblada de Catalunya i la seva capital interior; un potent epicentre comercial, de serveis, educatiu, cultural, econòmic i sanitari, referent per a una àmplia àrea i que avança amb pas ferm per consolidar-se com a capital AgroBioTech del sud d’Europa.

Aquí trobaràs els diferents plànols que posem a l’abast de la ciutadania, adaptats a cada necessitat; la informació general de la nostra capital i les principals xifres; quines són les seves APP; dades d’interès com la qualitat ambiental i meteorològica; els directoris de Lleida i les seves webs, i els calendaris vigents.

També et donem accés al web de Turisme de Lleida, per ajudar-te a organitzar la teva visita a la nostra ciutat.

Plànols

L’Ajuntament de Lleida ofereix a la ciutadania una plataforma pública de cartografia interactiva i personalitzable amb l’objectiu d’apropar els serveis municipals, els equipaments i altres informacions d’interès.

Conèixer Lleida

Quina és la història de Lleida? Quants barris té? En quins sectors es basa la seva economia? Quina és la seva xarxa de comunicacions? Aquestes preguntes i altres dades generals de la ciutat te les responem en aquest apartat.

APP's

La Paeria posa al teu abast tot tipus d’aplicacions mòbils per facilitar la realització de gestions i l’accés a informació pública en un clic. Les App’s són un dels nostres principals instruments per obrir l’administració a la ciutadania, millorar la transparència i assolir una gestió més eficient, efectiva i sostenible.

Informació d'interès

Quin temps farà a Lleida? T’interessa saber la qualitat de l’aire a la ciutat? Tens al·lèrgies i necessites conèixer les nostres dades aerobiològiques i ambientals? Aquí trobaràs les respostes.

Arxiu municipal

L'Arxiu Municipal de Lleida s’ocupa de gestionar la documentació produïda i rebuda per la institució i de posar-la a l’abast dels usuaris i usuàries. Els seus fons cobreixen des del segle XII i fins als nostres dies.

Directori de Lleida

Busques un servei o un equipament municipal? Aquí te’n facilitem l’adreça física i electrònica, els enllaços web i els telèfons de totes les unitats de l’Ajuntament de Lleida.

Directori de webs

Busques un web municipal? En aquest directori de pàgines municipals el trobaràs.

Directori de xarxes socials

Vols formar part de la nostra comunitat virtual? T’animem seguir els comptes de la Paeria en les diferents xarxes socials per tenir informació al minut, participar i interactuar amb nosaltres. En aquest directori trobaràs totes les nostres adreces, en primer lloc, la genèrica de la institució i, també, els altres comptes especialitzats.

Turisme

Et convidem a descobrir la ciutat i els seus innombrables atractius culturals, paisatgístics, patrimonials, gastronòmics, comercials.... Lleida és una potent capital de turisme de negocis i una escapada ideal si vols combinar ciutat i natura. Som més a prop del que et penses.

Calendaris

Et facilitem una selecció de calendaris d’interès que afecten la ciutat de Lleida: calendari fiscal, laboral i d’obertura de comerços.

Registre Municipal d'Entitats

Té per objectiu reconèixer i conèixer el nombre d'entitats existents a la ciutat, la seva denominació, els seus objectius i la seva representativitat o pes específic, a l'efecte de permetre una correcta política municipal de foment de l'associacionisme a la ciutat.