Ciutat

Vols fer una escapada turística a la ciutat? Quines són les seves principals xifres? Necessites un plànol temàtic? Vols conèixer els tresors del nostre Arxiu? Aquestes i altres qüestions les responem en aquest apartat que dediquem a les dades generals de Lleida.

Lleida, amb 140.080 habitants, és la sisena ciutat més poblada de Catalunya i la seva capital interior; un potent epicentre comercial, de serveis, educatiu, cultural, econòmic i sanitari, referent per a una àmplia àrea i que avança amb pas ferm per consolidar-se com a capital AgroBioTech del sud d’Europa.

Aquí trobaràs els diferents plànols que posem a l’abast de la ciutadania, adaptats a cada necessitat; la informació general de la nostra capital i les principals xifres; quines són les seves APP; dades d’interès com la qualitat ambiental i meteorològica; els directoris de Lleida i les seves webs, i els calendaris vigents.

També et donem accés al web de Turisme de Lleida, per ajudar-te a organitzar la teva visita a la nostra ciutat.

 • Plànols

  L’Ajuntament de Lleida ofereix a la ciutadania una plataforma pública de cartografia interactiva i personalitzable amb l’objectiu d’apropar els serveis municipals, els equipaments i altres informacions d’interès.

 • Conèixer Lleida

  Quina és la història de Lleida? Quants barris té? En quins sectors es basa la seva economia? Quina és la seva xarxa de comunicacions? Aquestes preguntes i altres dades generals de la ciutat te les responem en aquest apartat.

 • APP's

  La Paeria posa al teu abast tot tipus d’aplicacions mòbils per facilitar la realització de gestions i l’accés a informació pública en un clic. Les App’s són un dels nostres principals instruments per obrir l’administració a la ciutadania, millorar la transparència i assolir una gestió més eficient, efectiva i sostenible.

 • Informació d'interès

  Quin temps farà a Lleida? T’interessa saber la qualitat de l’aire a la ciutat? Tens al·lèrgies i necessites conèixer les nostres dades aerobiològiques i ambientals? Aquí trobaràs les respostes.

 • Arxiu municipal

  L'Arxiu Municipal de Lleida s’ocupa de gestionar la documentació produïda i rebuda per la institució i de posar-la a l’abast dels usuaris i usuàries. Els seus fons cobreixen des del segle XII i fins als nostres dies.

 • Directori de Lleida

  Busques un servei o un equipament municipal? Aquí te’n facilitem l’adreça física i electrònica, els enllaços web i els telèfons de totes les unitats de l’Ajuntament de Lleida.

 • Directori de webs

  Busques un web municipal? En aquest directori de pàgines municipals el trobaràs.

 • Directori de xarxes socials

  Vols formar part de la nostra comunitat virtual? T’animem seguir els comptes de la Paeria en les diferents xarxes socials per tenir informació al minut, participar i interactuar amb nosaltres. En aquest directori trobaràs totes les nostres adreces, en primer lloc, la genèrica de la institució i, també, els altres comptes especialitzats.

 • Turisme

  Et convidem a descobrir la ciutat i els seus innombrables atractius culturals, paisatgístics, patrimonials, gastronòmics, comercials.... Lleida és una potent capital de turisme de negocis i una escapada ideal si vols combinar ciutat i natura. Som més a prop del que et penses.

 • Calendaris

  Et facilitem una selecció de calendaris d’interès que afecten la ciutat de Lleida: calendari fiscal, laboral i d’obertura de comerços.

 • Registre Municipal d'Entitats

  Té per objectiu reconèixer i conèixer el nombre d'entitats existents a la ciutat, la seva denominació, els seus objectius i la seva representativitat o pes específic, a l'efecte de permetre una correcta política municipal de foment de l'associacionisme a la ciutat.