Informació del temps i ambiental

Quin temps farà a Lleida? T’interessa saber la qualitat de l’aire a la ciutat? Tens al·lèrgies i necessites conèixer les nostres dades aerobiològiques i ambientals? Aquí trobaràs les respostes.

T’informem de la previsió meteorològica a la ciutat per als pròxims dies. També et facilitem les dades de la qualitat de l’aire actual i els nivells de presència de pol·len i espores perquè puguis prevenir si tens alguna al·lèrgia. En aquest apartat podràs consultar, a més, les dades ambientals de Lleida.

El temps a Lleida

Et donem accés al Servei Meteorològic de la Generalitat de Catalunya perquè puguis consultar quin temps s’espera a la ciutat de Lleida o a un altre punt geogràfic que t’interessi.

La qualitat de l'aire

Accés al web de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat amb dades detallades sobre la presència de contaminants, episodis ambientals, avisos preventius i la situació de l’ozó troposfèric.

Informació aerobiològica

Informació Aerobiològica elaborada des de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Predicció de la setmana, dades històriques i actuals, calendaris pol·línics i fitxes botàniques de les principals plantes al·lergògenes de Catalunya.

Informació ambiental

La gestió del medi ambient en l’actual context del crisi climàtica és una de les àrees més estratègiques per a qualsevol administració. En aquest apartat pots consultar recursos i informació sobre el medi ambient al municipi de Lleida: publicacions, presentacions de jornades, treballs de recerca...