Plànols

L’Ajuntament de Lleida ofereix a la ciutadania una plataforma pública de cartografia interactiva i personalitzable amb l’objectiu d’apropar els serveis municipals, els equipaments i altres informacions d’interès.

La plataforma de mapes públics de la ciutat de Lleida aglutina diferents visors agrupats per temes, amb una estructura molt intuïtiva i un sistema de capes que proporciona informació personalitzada.

Geoportal SIG - Sistemes d'Informació Geogràfica de l'Ajuntament de Lleida

Plataforma pública de cartografia i visors de l'Ajuntament de Lleida. Inclou mapes: Compra a Lleida, Mobilitat i via pública, Radars i semàfors foto-vermells, Inventari de camins municipals, Arqueologia, Desfibril·ladors, Serveis de neteja – ILNET, Oferta educativa, Fogueres de St Joan, Tradicions religioses i espirituals a Lleida i Cementiri municipal. Plànols per descarregar. Mapes de medi ambient com: Mapa de capacitat acústica (MCA), Mapa estratègic de soroll (MES), Pla de qualitat acústica, Mapa de contaminació lumínica entre altres.

Plànol de la ciutat

Lleida al detall. Això és el que t’ofereix aquest plànol, que permet fer cerques de carrers i adreces així com dels principals punts d’interès i serveis de la ciutat

Plànols i mapes generals

L'Ajuntament de Lleida t’ofereix una sèrie de plànols i mapes generals perquè utilitzis el que més s’adapta a les teves necessitats.

Utilitats

Les utilitats que s'inclouen en la secció del plànol de Lleida t’ofereixen accés a enllaços complementaris als mapes: dades obertes de Lleida, el nomenclàtor dels carrers i places, un cercador de rutes de transport públic i l’enllaç a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Plànols temàtics

En aquesta secció trobaràs els enllaços als diferents plànols temàtics amb que compta la Paeria. Són el mapa de l’estacionament regulat, el Registre del planejament urbanístic de Lleida, els plànols d’ordenació urbanística municipal i l’Igersmap de Lleida.