La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Mural comunitari del drac de Sant Jordi a la Bordeta

Data de publicació: 18/4/2022

La Comissió escola-entorn del barri celebrarà aquesta festivitat el divendres 22 amb tallers de punts de llibre, roses i parades de llibres. El caricaturista Matías Tolsà col·laborarà en el mural que pintaran famílies del barri a la plaça de Sant Jordi

REGIDORIA DE LES PERSONES, COMUNITAT I AGENDA 2030

La Comissió escola-entorn de la Bordeta ha preparat la festa de Sant Jordi per al divendres 22 a la tarda amb la participació d’infants i joves del barri. A partir de les 17 h i fins les 19 h es faran diverses activitats a la plaça de Sant Jordi -davant dels Bucs-, vinculades a aquesta diada i obertes a la ciutadania. Hi haurà tallers de creació de punts de llibre i de roses, parades de llibres i es narrarà la llegenda de la festivitat, accions promogudes per la Ludoteca, Salesians Sant Jordi i Educadora d'entorn.

Una de les novetats de la trobada d’enguany és el mural comunitari que es pintarà a la mateixa plaça. Per fer-lo, es comptarà amb la col·laboració del caricaturista Matías Tolsà, qui farà la silueta del drac perquè després la puguin pintar durant la tarda les famílies del barri que vulguin participar-hi.

La iniciativa l’ha impulsat la comissió escola i entorn de la Bordeta amb la voluntat de treballar conjuntament accions que permetin compartir interessos i inquietuds amb els agents socials i professionals de la zona i vinculats al món de la infància, l’adolescència i la joventut.

L’activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn de Lleida, que són una proposta educativa innovadora que vol donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves de la societat. S’adrecen a l’alumnat i a la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits. Aquests plans són fruit d’un conveni entre la Paeria i el Departament d’Educació de la Generalitat.

Les Comissions d’escola-entorn són un espai de trobada i de treball de les diferents institucions i entitats dels barris de Lleida per proposar i articular actuacions com aquesta de caràcter comunitari, lúdic i educatiu amb la població infantil i juvenil i les seves famílies. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.