La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Millora del paviment dels aparcaments provisionals gratuïts

Data de publicació: 12/7/2020

Entre el 13 i el 24 de juliol s'actuarà a Pardinyes, Secà, Balafia, Instituts i Cappont, mentre que en una segona fase a l'agost es treballarà en els dels carrers Sant Hilari i Terol

REGIDORIA D'URBANISMEVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L'Ajuntament de Lleida abordarà a partir de la setmana vinent treballs de manteniment del paviment dels aparcaments provisionals de terra gratuïts de la ciutat. Les actuacions, que aniran a càrrec de l'empresa Biosca, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i de la Brigada d'Acció Immediata, consisteixen en la millora de les esplanades de terra, tapant els sots existents.

"Aquesta actuació de manteniment té com a objectiu garantir que els usuaris puguin circular amb més comoditat i seguretat per aquests aparcaments, que compleixen una funció important per descongestionar altres espais i permetre una mobilitat més sostenible", ha destacat el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius.

Per tal de dur a terme les actuacions, que en la seva majoria duren mig dia, caldrà tancar l'accés als vehicles. En una primera fase, entre els dies 13 i 24 de juliol, es duran a terme els treballs als aparcaments situats als barris de Pardinyes, Secà, Balafia, Instituts i Cappont. En concret, s'actuarà en els aparcaments situats a:

• Rambla Corregidor Escofet amb carrer Camí de Corbins

• Carrer Ramon Argilés

• Avinguda Llibertat

• Avinguda Alcalde Porqueres amb carrer Gandhi

• Avinguda Pinyana

• Camí de Rufea, zona Instituts

• Carrer Riu Ebre

En el cas de l'aparcament de Riu Ebre, l'actuació té un major abast, ja que s'estendran les restes de fressat obtingudes de les reparacions dels ferms d'aglomerat, per tal de millorar l'esplanada i ampliar la zona d'aparcament.

En una segona fase, prevista per l'agost, es preveu fer el manteniment de l'aparcament del carrer Sant Hilari amb Onze de setembre i el del carrer Terol.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.