La regidora Miranda amb membres dels centres sèniors, llars i associacions de la ciutat de Lleida.

Tornen les Tardes de Ball a La Llotja

Les sessions es faran a la Sala Martina Castells per a més de 400 persones

L’activitat comença el proper diumenge dia 12 de novembre

Es podrà deixar el vehicle a l’aparcament de La Llotja gratis

 

Les sessions es faran a la Sala Martina Castells per a més de 400 persones

L’activitat comença el proper diumenge dia 12 de novembre

Es podrà deixar el vehicle a l’aparcament de La Llotja gratis

 

La regidora de Persones Grans de l'Ajuntament de Lleida, Anna Miranda, ha presentat avui la recuperació de les Tardes de Ball a La Llotja davant de diferents representants de les llars.

Les sessions de ball que permeten un aforament de més de 400 persones comencen aquest diumenge, dia 12 de novembre, i se’n farà una cada mes fins el mes de maig. La regidora Miranda, ha convidat, la ciutadania, a partir de 50 anys, a participar d’aquests diumenge lúdics.

TALL DE VEU

Les sessions mensuals de les Tardes de Ball es faran a la Sala Martina Castells, es realitzaran cada segon diumenge de mes, hi haurà música en directe i, en aquesta recuperada edició, es podrà deixar el vehicle a l’aparcament de La Llotja, gratis. El ball començarà a les 18 h fins a les 20 h i la taquilla obrirà a les 17. Per a cada sessió es paga un preu simbòlic de 3€.

La regidora Miranda també ha explicat que “el ball  és una activitat molt completa per a les persones grans. Permet treballar el sentit del ritme, l’oïda, la coordinació motora, l’equilibri i és un exercici físic que tothom pot practicar al seu ritme i amb la intensitat que pugui i a més representa un espai de socialització”.

Les dates de les sessions de les Tardes de Ball 2023 – 2024  són diumenge 12 de novembre, 10 desembre, 14 gener, 25 febrer, 10 març, 14 abril i 19 maig. Avui s’han presentat davant de diferents representants dels centres sènior de Centre sènior El Pilar, Bordeta, Pardinyes, Sta. Teresina, Sta. Cecília, del Secà. També la Llar Magraners, l’Associació Casal Cívic de Lleida, els esplais Sant Anastasi i Balàfia i l’Associació Coordinadora.