La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

La Factoria dels Reixos

Data de publicació: 31/12/2020

Obre les seves portes del 2 al 5 de gener. És un lloc fins ara desconegut i on es podrà viatjar fins al món màgic i secret de com es prepara la cavalcada dels Reis

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES I TRADICIONS

La Factoria dels Reixos ho té tot a punt per obrir les seves portes del 2 al 5 de gener. És un lloc fins ara desconegut i on es podrà viatjar fins al món màgic i secret de com es prepara la cavalcada dels Reis.

Durant la visita guiada a l’espai, endinsarem en els diferents processos i els personatges que faran possible que tot estigui a punt per la nit més màgica de l’any: des dels carters que recullen i classifiquen les cartes fins, no ens oblidem, els carboners, per si algú o alguns no s’han portat massa bé. L’obrador amb tortells de reis i altres llaminadures i sobretot una muntanya de regals, a punt per ser repartits. Tothom treballa de valent perquè els reis que, com bé sap la canalla, es fan presents, a totes les cases, la nit del 5 de gener.

Amb tot, com que els reis són màgics i estan atents a tot el que passa, ens estaran observant, des d’allà on siguin i potser, fins i tot, podrem connectar amb ells.

Recordatori de les condicions d’accés

- Per accedir al recinte és imprescindible l’entrada o haver fet la reserva telefònica.

- Porteu les reserves en pdf o format mòbil en els vostres dispositius electrònics, estalviareu paper i evitareu possibles mitjans de contagi.

- Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.

- Per evitar aglomeracions, es permetrà l'accés al recinte, 25 minuts abans de l’inici de l’espectacle, d’acord amb les instruccions del personal autoritzat.

- S’habilitaran 3 cues per a l’entrada amb QR i una cua per a la reserva telefònica.

- Un cop iniciat l’espectacle no es podrà accedir al recinte.

- Per accedir a l’espectacle serà obligatori l’ús de mascareta.

- Es recomana la neteja de mans amb hidrogel abans d’accedir al recinte.

- Si noteu algun dels símptomes de la CoViD-19, per seguretat, quedeu-vos a casa.

- Respecteu les instruccions del personal en tot moment. Queda reservat el dret d’admissió en cas de no complir les indicacions del personal.

- Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física entre persones. Si porteu canalla, expliqueu-los que no es pot circular lliurement per l’espai.

- Com en qualsevol altre acte públic: apagueu els telèfons i dispositius que emetin so i no parleu en veu alta.

- No és permès l’accés de menjar ni begudes, a excepció d’aigua 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.