La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Visita a les instal·lacions de Plusfresc Lleida

Data de publicació: 4/8/2022

L’empresa preveu ubicar un centre logístic al nou polígon de Torreblanca-Quatre Pilans

ALCALDIA

L’alcalde accidental, Toni Postius, acompanyat del tinent d’alcalde Paco Cerdà i del regidor David Melé, ha visitat la seu de Plusfresc i s'ha reunit amb Rafael Oncins, director d'RSC de l'empresa.

Postius ha destacat l’extensa trajectòria i la tradició comercial d’aquesta companyia, una firma que ha viscut una notable expansió en els darrers temps i que ha confirmat la seva voluntat d’ubicar un centre logístic al futur polígon de Torreblanca-Quatre Pilans.

“És una molt bona notícia. És extremadament positiu que empreses de les terres de Lleida optin per quedar-se al territori. Que un referent com Plusfresc faci aquesta aposta tan important i passi a ser la primera que s’instal·li a Torreblanca-Quatre Pilans dona més sentit que mai a aquest desenvolupament industrial tan necessari”, ha asseverat l’alcalde accidental.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprčnGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprčn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprčn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.