<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/exposicio-fotografica-retrats-relats-i-racons-memories-de-barri-la-mariola-turo-de-gardeny-i-blocs-joan-carles>>.

Exposició fotogràfica- Retrats, Relats i Racons. Memòries de barri: La Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles

Data d'inici

Què?
Exposicions Cultura
Quan?
30/04/2024 fins a 17/06/2024 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
CENTRE CÍVIC MARIOLA
Nom de contacte
La Descomunal
Correu electrònic
Organitzador
La Descomunal
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

A partir del 30 d'abril es podrà visitar l'exposició fotogràfica "Retrats, Relats i Racons. Memòries de barri: La Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles". Una mostra que explora les memòries col·lectives que han donat forma a la Zona 09.

Amb una selecció de vuit retrats d'alta qualitat artística de persones anònimes del barri, juntament amb alguns dels seus relats de vida, l'exposició ofereix una reflexió sobre la construcció de la zona. Cada retrat revela les històries, les emocions, les experiències compartides i la diversitat de la comunitat, convidant el públic a explorar i connectar-se amb les vivències que defineixen el seu entorn.

L'exposició ha estat impulsada per La Descomunal, i és fruit del treball dut a terme per la comissió de memòria històrica, en la que participen entitats i veïns i veïnes de la Zona 09.

Es podrà visitar a la Sala d’Exposicions del centre Cívic de La Mariola des del 30 d’abril fins al 17 de juny, moment en que passarà a ser itinerant per diferents espais de la Zona 09 i de la resta de la ciutat.