<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/17779>>.

Trobada d’Instagramers al voltant de les 700 fotos de #comparteixlleida

Acte del Dia Mundial d’Internet

Acte del Dia Mundial d’Internet

Els Instagramers de Lleida que han participat en l'activitat #comparteixlleida s'han trobat aquesta tarda en el marc del Dia Mundial d’Internet. La proposta, promoguda per #igerslleida i la Paeria, convidava tothom a penjar fotos amb el hashtag esmentat durant la Festa Major. Se n’han rebut més de 700 imatges, entre les quals s’escolliran les millors. La cita ha estat al Bar Gilda, un establiment smart/2.0. Les fotografies es poden contemplar a www.paeria.cat/comparteixlleida

A l’acte hi ha assistit la tinenta d'alcalde i regidora de Tecnologies, Montse Mínguez, i el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa. La trobada s’inscriu en les activitats que l’Ajuntament de Lleida ha organitzat al voltant del Dia Mundial d’Internet que se celebra cada 17 de maig. En el marc de la sessió, #igerslleida oferirà dos xerrades obertes a tothom. Esther Gatnau parlarà sobre Instagram Basic i Xavier Cantons explicarà com millorar les fotos a través de Apps.

Les accions amb Instagram a Lleida continuaran durant tot l'any, per tal de difondre els atractius de la ciutat a través de les imatges a la xarxa, d’acord amb el pla operatiu de Turisme de Lleida 2013.

#igerslleida reuneix a prop de 870 usuaris d’Instagram a Lleida que han pujat més de 32.000 fotos a la xarxa amb aquesta etiqueta. Instagram és una aplicació gratuïta que permet compartir fotos i que compta amb més de 100 milions d'usuaris arreu del món.

Donat l’èxit de la iniciativa, el hashtag per a Instagram #comparteixlleida i el web www.paeria.cat/comparteixlleida continuaran actius.