El taller permetrà realitzar melmelades i conserves.

“La fruita al pot” taller de melmelades i conserves del programa Portes Obertes a l’Horta

Turisme de Lleida impulsa aquesta iniciativa per a donar a conèixer el potencial de l’Horta.

Turisme de Lleida impulsa aquesta iniciativa per a donar a conèixer el potencial de l’Horta.

En el marc del programa “Portes Obertes a l’Horta” i amb la col·laboració de Turisme de Lleida, el proper dissabte 27 de maig a partir de les 11.00h, el productor Fruita Blanch organitza l’activitat “La fruita al pot”. Es tracta d’un taller per a recuperar la tradició de fer conserva i melmelades tal com es feia a les cases de pagès, o a les torres de l’Horta de Lleida.

El taller es farà amb diferents productes com ara préssecs, pera i poma i, a més, es podrà fer una visita per la finca i una degustació de productes.

El preu de l’activitat és de 4 euros per persona i és gratuïta per a menors de 3 anys. Per assistir al taller cal fer reservar prèvia a Turisme de Lleida a través d’un correu electrònic a infoturisme@paeria.cat  trucant al 973700319 o per internet al mateix web https://www.turismedelleida.cat/ca/visitar/espais-naturals/portes-obertes-horta/la-fruita-al-pot

 “Portes obertes a l’Horta” és un programa que impulsa Turisme de Lleida en col·laboració amb diferents productors de l’Horta per tal de donar a conèixer els productes, els serveis i la potencialitat d’aquesta corona verda de 19.000 hectàrees que envolta la ciutat de Lleida.