“Orationibus #SR és la nova proposta d’Escorxadijous en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

“Orationibus #SR, nova proposta d’Escorxadijous

Concert perfomance a càrrec d’Albert Arribas, Síliva Delagneau i Centaure Produccions

Concert perfomance a càrrec d’Albert Arribas, Síliva Delagneau i Centaure Produccions

“Orationibus #SR és la nova proposta d’Escorxadijous en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Aquest concert performance, a càrrec d’Albert Arribas, Síliva Delagneau i Centaure Produccions, és un espectacle creat a partir de textos de Santiago Rusiñol i peces musicals d’Enric Morera, John Gai, Apel·les Mestres, Enric Granados, Claude Debussy i Richard Wagner.

Aquesta escena inclassificable ens enfronta al món de la lírica, del cabaret i de la performance, amb uns intèrprets únics que empenyen les fronteres entre disciplines i estètiques escèniques.

Les entrades (10 € general / 9  € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.

A més, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es poden aplicar el 50% de descompte fent aquest tràmit online.