<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/22570>>.

Ampli suport del ple municipal de la Paeria al plec de condicions per a la concessió del Parc d’Oci i Familiar de les Basses

S’ha aprovat amb els vots a favor de PSC, CIU i el regidor no adscrit i l’abstenció del PP La sessió celebrada avui també ha donat llum verda als expedients de liquidació del pressupost 2014 El ple municipal ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes del vol Barcelona- Düsseldorf

S’ha aprovat amb els vots a favor de PSC, CIU i el regidor no adscrit i l’abstenció del PP La sessió celebrada avui també ha donat llum verda als expedients de liquidació del pressupost 2014 El ple municipal ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes del vol Barcelona- Düsseldorf

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Lleida ha aprovat sense cap vot en contra –amb els vots a favor de PSC, CIU i la del regidor no adscrit i l’abstenció del PP- el plec de clàusules administratives que regeix la concessió administrativa del Parc d’Oci i Familiar de les Basses. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha agraït, molt especialment, la feina realitzada pel tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris, i el cap de l’oposició a la Paeria, Joan Ramon Zaballos, per tirar endavant aquest “projecte il·lusionant de recuperació del Parc de les Basses” i també ha remarcat l’ampli consens aconseguit.
Durant la seva intervenció, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris, ha destacat que “l’aprovació del plec de condicions que es realitza avui és un pas endavant perquè les Basses recuperin allò que van significar per la ciutat”. El projecte que s’aprova manté l’accés lliure i gratuït a la major part de les Basses i la titularitat 100% pública d’aquest espai, ha explicat el regidor, qui també ha remarcat que “el Parc d’Oci i Familiar de les Basses vol ser un pol d’atracció en matèria turística i comercial arreu del territori”.
Per la seva banda, el regidor Joan Ramon Zaballos ha remarcat que “es tracta d’un projecte important per a Lleida” i que “les Basses necessitaven una proposta alternativa on, necessàriament, hi ha d’haver finançament privat”. Finalment, el regidor Joan Vilella ha plantejat nous usos educatius i lúdics per al Parc de les Basses, que donin servei a tota la ciutadania i totes les edats, i ha mostrat el seu descord amb la instal·lació d’una gran superfície comercial. “Volem recuperar les Basses com un espai lúdic i de lleure per a la ciutat”, ha conclòs el regidor. També el regidor no-adscrit, Txema Solé, ha donat suport al plec de condicions de les Basses i ha valorat positivament que es vulgui recuperar aquest espai per a la ciutat.
El Ple Municipal celebrat avui també ha donat llum verda als expedients de liquidació del pressupost de l’any 2014 i dels seus organismes autònoms i a l’expedient de reconeixement de crèdits de despeses efectuades a l’any 2014 i anteriors de la Paeria, ambdós amb els vots a favor de PSC, l’abstenció de CIU i del regidor no adscrit i els vots en contra del PP.
D’altra banda, el Ple ha aprovat per unanimitat les següents mocions: moció per l’impuls de la incorporació de clàusules socials en la contractació a l’Ajuntament de Lleida (proposada pel PSC), moció en favor de les unitat de les Unitats de Suport Vital Avançat a Lleida, que ha estat consensuada per tots els grups, la moció per instar al Govern de la Generalitat de Catalunya l’elaboració d’un pla plurianual dels centres urbans sostenibles (proposada pel PSC) i la moció per la millora de la Mobilitat i dotació dels equipaments i espais verds a Ciutat Jardí (proposada pel Grup del PP). També s’ha aprovat la moció en suport a l’esport català (proposada per CiU).