La tinent d'alcalde, Sandra Castro, i la presidenta de la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes, Laura Alcalde, en el moment de l'obertura del sobre amb les candidatures..

24 treballs opten a la 16ena edició del Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

El guardó reconeix treballs periodístics que fomenten les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits. El premi el convoquen conjuntament l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida.

El guardó reconeix treballs periodístics que fomenten les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits. El premi el convoquen conjuntament l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida.

La 3a tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes, Sandra Castro, i la presidenta del Col·legi de Periodistes-Demarcació de Lleida, Laura Alcalde, s’han reunit aquest dilluns al Casal de la Dona, per dur a terme l’acte d’obertura dels treballs que opten a l’XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

 

Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats o emesos durant l’any 2022 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

 

En aquesta setzena edició, opten al premi un total de 24 treballs: 4 en la categoria de premsa escrita, 1 en la de fotoperiodisme, 13 en la de mitjans digitals i 6 en la d’audiovisual. Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març. El jurat, presidit per la tinent d’alcalde i regidora de Feminismes, es farà públic, properament, al web de la Regidoria de Feminismes  www.feminismes.paeria.cat

 

L’acte de lliurament de l’XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 16 de març, a les 18 h, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.